Új celeb született: Bódizs Veronika

Vajna Tímea szépségversenyének is nevezett versengésen, azaz a Miss Universe Hungary-n, a zsűri és a közönség megválasztotta Magyarország legszebb lányát. Ő Bódizs Veronika. Veronika tarolt: ő lett Miss Extrem és Miss Közönségdíj is.

1. A lány másfél éves komoly kapcsolatot szakított meg a verseny miatt. Párja nem kívánta a Miss Universe körüli felhajtást. Veronika tudta mit kell tennie és szakítottak.

vera2

2. Már a csapból is ez folyik: Veronika 1992-es születésű, és kedveli a 35 vagy a fölötti férfiakat. Úgy érzi, nekik már benőtt a fejük lágya és megkomolyodtak.

3. A szépségkirálynőt, 26 és 22 éves lánytestvéreivel egyedül nevelte édesanyjuk. Kitartásra biztatta, és arra bátorította lányait, hogy nőként is állják meg helyüket a világban. Vera példaképe édesanyja, akinek gyógytornász a foglalkozása.

vera1

4. A királynő néhányaknak ismerősnek tűnhet, mert megfordult már az RTL Klub párkereső műsorában. Jött, aztán szinte nyomtalanul, ment is.

5.  Mint a legtöbb nő, ő is sokat foglalkozik az önismerettel, pozitív pszichológiával, és mint a legtöbb magyar nőnek rendkívül alacsony az önbizalma. Igazi királynőként a rászorultak támogatását érzi az egyik legfontosabb célnak: azt kapjuk az élettől, amit adunk.

vera3

6.  A budapesti International Business School (IBS) pénzügy szakos hallgatója. Fegyelmezett, szorgalmas diák. Angolul tanul, azaz nem fog botlani a nemzetközi megnyilvánulások alkalmával sem.

7. Vajna Tímea szerint: “Veronikának egzotikus, nemzetközi arca van. Kerek, húsos száj, nagy szemek, szimmetrikus arc, és a beszéde is olyan, mint egy királynőnek.” Tudtad, hogy Tímea egy évvel fiatalabb Veronikánál?

vera4

8. Édesapjáról ezt nyilatkozta: “Szeretem az édesapámat. Az apáknak pedig azt üzenem, szeressék a gyerekeiket. Az élet mindig meghálálja ezt.” Finom és tapintatos utalás arra, hogy távolról, tisztelve is lehet szeretni és távolságot tartani az apukákkal.

9. Az adatok! Magasság 168-170 cm között. Mellbőség: 85 cm. Derékbőség: 60 cm. Csípőbőség: 92 cm. Hobbi: sport, tánc. Meggyőződése: minden nő gyönyörű, mindenkiben van valami különleges.

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

10. Januárban a Fülöp-szigeteki világversenyen képviseli Magyarországot. Talán először magyar hölgy lesz a világ legszebb lánya?

vera5